APPON integrált vállalatirányítási rendszer

Az elmúlt évek fejlesztéseinek összekapcsolásából illetve a modern technológiák alkalmazásával jött létre az APPON integrált vállalatirányítási rendszerünk. Fejlesztésnél fontos elvárás volt ügyfeleink részéről a moduláris felépítés. Vállalkozásod számára fontos, hogy a munkatársaid és saját idődet a leghatékonyabban tudd beosztani, s a vállalkozásod által használt vállalatirányítási rendszer üzemeltetése a legegyszerűbb legyen, ezért egyszerű átlátható felületeket és egységes logika szerint működő alkalmazásokat biztosítunk neked!

Az vállalatirányítási rendszerünk moduljai:

A fenti modulokon túl ha speciális igényed van akkor egyedi fejlesztésű modulokat is tudunk kapcsolni a meglévő modulokhoz.

Az integrált vállalatirányítási rendszeredet finomhangoljuk a vállalkozásod működésére, s a használt vagy bevezetni kívánt vállalati folyamatok alapján kialakítjuk a vállalkozásodra szabott egyedi vállalatirányítási rendszeredet. Mivel ez a testreszabás nem egységesíthető így rendszerünk árazását is úgy alakítottuk ki, hogy ne egy komplett vállalatirányítási rendszert kelljene kifizetned, hanem a már kész modulokat bérleti konstrukcióban tudjuk számodra biztosítani. Így csak az egyedi fejlesztéseket költségét kell állnod.

Az integrált vállalatirányítási rendszer a jelenleg megfizethető legkorszerűbb technológiákkal fejlesztjük vállakozásodra szabva, ezért a felhőalapú (könnyűklienssekkel olcsón üzemeltethető) kialakításának köszönhetően több telephelyen vagy külső munkatársak által is könnyen elérhető vállalatirányítási rendszer valósítottunk meg vállakozásod számára. Olyan rendszert készítettünk neked amivel nem csak a termelékenységed nő, de az üzemeltetésre ráfordított munkaidőddel is jelentősen tudsz spórolni, s akár egy tengerparti nyaralás alkalmával is átláthatod vállalkozásod napi folyamatait.

Integrált vállalatirányítási rendszer

A HTML5 alapú felelüteknek köszönhetően az integrált vállalatirányítási rendszert bármilyen eszközről könnyen elérheted a szükséges azonosítást (e-mailcím és jelszó megadását) követően. A kialakításnak köszönhetően lehet lokálisan is telepíteni helyi szerverre (javasolt microserverre adatbiztonsági okból, de ekkor is eléred az vállalatirányítási rendszert a koktél mellől) és lehet - igény esetén egyedi openvpn hálózattal - felhőből is üzemeltetni egyaránt.

Az APPON integrált vállalatirányítási rendszerünk előnyei más rendszerekhez képest:

integrált vállalatirányítási rendszer raspberry pi-n

integrált vállalatirányítási rendszer verziókövetés

A testreszabható APPON vállatirányítás rendszerrel vállalkozásod csak nyerhet, mert az üzemeltetésre fordított erőforrásokkal sokkal gazdaságosabban működtetheted céged. Több iparági (magánegészségügy, kiskereskedelmi bolt, nagykereskedelmi partner) tapasztalatunk alapján jelentős - volt, ahol 50%-kal kevesebb - munkaidő ráfordítás volt szükséges a vállalkozás működtetésére testreszabható vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően.