Multi View Weboldalak

Az informatikai és elektronikai trendekhez a hazai kis és középvállalatoknak nehéz alkalmazkodniuk. Ma már amikor a weboldal megtekintések közel 30-40%-a mobil eszközökről történik, akkor egy hazai vállalkozás nem engedheti meg azt a luxust, hogy nem rendelkezik mobilera optimalizált weboldallal, de a "maradék" 60-70% látogató számára továbbra is fenn kell tartania korábbi honlapjának üzemeltetését.

Hasonló képet fest a google és facebook "párharca". Ma már nem elég a keresőkben jó helyezést elérni, folyamatos közösségi marketinggel is jelen kell lennie a KKV szektornak az interneten, mert "akit nem találnak meg az nem is létezik".

Ha egy vállalkozó szeretne a trendekhez alkalmazkodni és versenyképes maradni, akkor a korábbi költségek közel háromszorosát kellene online megjelenésére költenie. Ezt a mai gazdasági helyzetben nagyon kevesen engedhetik meg maguknak. Ezért fejlesztettük ki a Multi View technológiát, melynek segítségével egyetlen tartalom adminisztrációval tartalmai három - hamarosan egy negyedik platform is elérhető lesz - különböző platformon (hagyományos számítógépek, mobil telefonok és facebook oldalak) jelenhetnek meg.