Honlap készítés

Az internetnek köszönhetően a vállalkozásoddal az első és legkönnyebb pontenciális ügyfeleket keresni az interneten van lehetőséged, ezért vállalkozásod életének szerves részét kell képeznie egy modern, az aktuális elvárásoknak megfelelő weboldalnak. Az általunk fejlesztett honlapoknál és tartalomkezelőnk folyamatos frissítésének köszönhetően igyekszük honlapodat mindig a legkorszerűbb weboldalak között tartani.

Az utóbbi két-három évben látható, hogy a Facebook és Google a technológia fejlődésével folyamatosan újabbnál újabb elvárásokat támaszt az interneten megtalálható weboldalakkal és vállalkozásokkal szemben.

Vállalkozásod megítélését meghatározza az online megjelenésed és megjelenésednek a minősége. Így potenciális látogatók köre gyorsan informálhatódhat és hiánytalanul tájékoztathathad a számára fontos információkból, amelyek megfelelő közvetítése esetén a látogatóból - a kialakított vásárlói tölcsérednek köszönhetően - vevőket tudsz faragni.

Amennyiben az cégednek a fentiekhez hasonlóan leírt előnyös és praktikus weboldalra vagy webáruházzal összekapcsolt vállalatirányítási rendszerre van szüksége, akkor minden további nélkül forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 200 weboldal és több mint 30 webáruház rendszer elkészítését követően ki merjük jelenteni, hogy értünk ügyfeleink igényeinek felméréséhez, valamint a megfelelő minőségű megjelenés és kommunikáció kialakításához is. Nem junior droidok vagyunk akik egy sablonos megoldást akarnak ráderöltetni, hanem minden ügyfelünknek egyedi igényei alapján alakítjuk ki az online arculatát.

Honlap tervezés, honlap készítés

Saját és számos külsős designerrel állunk kapcsolatban, így az egyedi, vagy extrém arculatok (brutal design) megvalósítása sem jelent gondot számunkra.

Weboldalak készítésénél természetesen fontosnak tartjuk, hogy az elkészült weboldal valódi profitot termeljen számodra. Minden általunk készített honlapot egyedi tartalomkezelővel készítünk el, így biztosítva számodra a gyors megvalósítást, az egyszerű adminisztrációt és a keresőoptimalizált kialakítást egyaránt.

Az elkészített honlapoknál programozói beavatkozás nélkül módosíthatod a honlapod tartalmait, és egyszerűen keresőoptimalizálhatod weboldal

APPON CMS tartalomkezelő

Cégünk az ismert nyílt forráskódú rendszerekkel szemben saját tartalomkezelő rendszer fejlesztésébe fogott (immár több mint 7 éve). Az általunk elkészített és üzemeltetett weboldalak karbantartását egy CMS (tartalomkezelő) rendszerrel biztosítjuk számodra.

A saját fejlesztés ötletét az adta, hogy az ismert nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek sok esetben rengeteg kompromisszumra készteti a használóit. Potenciális veszélyt jelentenek a vállalkozásod - akár napi - működésére is. Rendszeresen hallani, hogy kritikus ismert hibákkal rendelkeznek a különböző nyíltforráskódú tartalomkezelők (Wordpress, Joomla). Főleg problémás a hazai piac, mert nagyon sok hozzá nem értő készít weboldalakat nyílt forráskódú tartalomkezelők segítségével. Tapasztalatunk alapján 10 Wordpress oldalból 8-9 oldalt törnek meg 2-3 év alatt legalább egyszer. Ezzel az oldal üzemeltetőjének vállalkozását nehéz helyzetbe hozva.

weboldal tartalomkezelő rendszer

Portál rendszereinkel a marketing és az üzemeltetés egyszerűsítését tűztük ki feladatunknak, s olyan fejlesztéseket végeztünk, melyek segítségével csökkentheted az online marketingre fordított munkaórádat.

Tartalomkezelőnk legfőbb előnyei: