Honlap készítés

Egy vállalkozás arculatát nagy mértékben meghatározza annak minőségi és felhasználóbarát weboldala. A potenciális látogatók köre ezáltal gyorsan informálható és hiánytalanul tájékoztatható.

Amennyiben az Ön cégének weboldalra vagy webáruházzal összekapcsolt vállalati portálra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 100 weboldal elkészítését követően ki merjük jelenteni, hogy értünk ügyfeleink igényeinek felméréséhez, valamint a megfelelő minőségű kivitelezéshez is.

Számos designer csapattal kapcsolatban állunk, így az egyedi, vagy extrém arculatok megvalósítása sem jelent gondot számunkra.

Weboldalak készítésénél fontosnak tartjuk, hogy az elkészült weboldal valódi profitot termeljen partnereinknek. Minden általunk készített honlapot egyedi tartalomkezelővel készítünk el, így biztosítva ügyfeleinknek a gyors megvalósítást illetve az egyszerű és seobarát adminisztrációt.

A mi honlapjaink segítségével honlapjának keresőoptimalizálását az oldal tulajdonosa is egyszerűen el tudja végezni.

 

APPON CMS tartalomkezelő

Cégünk az ismert nyílt forráskódú rendszerekkel szemben saját tartalomkezelő rendszer fejlesztésébe fogott (immár több mint 5 éve).

A saját fejlesztés ötletét az adta, hogy az ismert nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek rengeteg kompromisszumra készteti a használóit. Például 2008-ban mikor a saját tatalomkezelőnk már alapból keresőbarát url-ekkel működött, akkor a nyílt forráskódú rendszerekhez még fizetős seo modulok se nagyon voltak beszerezhetőek. 

Az utóbbi két évben a marketing és üzemeltetés egyszerűsítését tűztük ki feladatunknak, s olyan fejlesztéseket végeztünk, melyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik (vagy jobban beoszthatják) az online marketingre fordított munkaórákat. Ennek érdekében fejlesztettük ki az egyedülálló Multi View technológiát.

 

Tartalomkezelőnk legfőbb előnyei: