Facebook marketing és alkalmazások

Az elmúlt egy-két évben jelentősen változott a Facebook megítélése a vállalkozások életében. Az időre haladtával egyre jobb konverziós aránnyal lehet látogatókat illetve vásárlókat szerezni a vállalkozások weboldalára. Így ha rendelkezel weboldallal és nincs folyamatos minőségi kommunikációd Facebookon, akkor jelentős bevételtől esel el. Nagyon fontos, hogy üzletágadtól függően van ahol a Facebook közösségi jelenléttel tudunk jobb eredményt elérni neked, míg van ahol a google keresőre kell építeni a marketinget.

Facebook közösségi marketing és alkalmazás fejlesztés

Facebook online közösségi marketing

Facebook online marketing sok munkát és folyamatos igénybevételt jelent így ajánljuk neked Facebook marketing szolgáltatásunkat is, melynek köszönhetően az Online Social jelenlét terhét levesszük a váladról. Az elmúlt 1-2 évben több sikeres kampányt folytattunk (kialakítottuk az EgészségMagazin Facebook kommunikációját illetve alklamazásokat fejlesztettünk többek között az ötcsillagos Divinus Hotelnek, Acer magyarországnak is).

Ha nincs jó közösségi kommunikációd az baj, ha rossz a közösségi kommunikációd akkor az nagyon káros, ezért a közösségi marketinget mindig bízd szakemberekre akiknek több, mint 10 éves tapasztalata van az offline és online marketingben... 

Facebook alkalmazásaink

A facebook oldalaid tartalmát szerkesztheted facebook oldaladon is, de akár a weboldaladon megjelenő tartalmakat közvetlenül megjelenhetnek a facebook oldaladon is, ami növeli az online marketingre költött források hatékonyságát és egyszerűsíti a vállalkozásod online adminisztrációs terheit. Igényed szerint egyedi megjelenést, gyors információközlést és hatékony adminisztrációt biztosítunk. Segítünk megtervezni vállalkozásod számára a hatékony és könnyen hozzáférhető alkalmazást, ezáltal céged hatékony marketing eszközzé válhat Facebook. A megfelelően felépített és igényesen megtervezett alkalmazás egyértelműen segíteni fogja vállalkozása, márkája népszerűségét.

Facebook alkalmazásaink előnyei: